ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ
ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ NL

Χάρτινη τσάντα με αναδίπλωση στην πάνω πλευρά με κορδόνι cotton ή χάρτινο αποτελεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος. Προσφέρει γρήγορη παράδοση και σταθερή ποιότητα κατασκευής ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας.

Η διασφάλιση όλων αυτών επιτυγχάνεται από την άριστη επιλογή των καταλληλότερων και ποιοτικότερων προμηθευτών για όλες τις ύλες που χρησιμοποιούνται ως προς την κατασκευή των προϊόντων μας. Ξεκινώντας από τις Α’ ύλες επιλέγουμε την πιο εξειδικευμένη ποιότητα χαρτιού επιλεγμένο ειδικά για τσάντες εξασφαλίζοντας την ποιοτική κατασκευή των τσαντών μας. Συνεχίζοντας στις Β’ ύλες τα κορδόνια μας επιλέγονται από τα καλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού διασφαλίζοντας την αντοχή και την αξιοπιστία τους μέσα από πληθώρα χρωμάτων και διαφόρων τύπων.

Τέλος, η μέθοδος εκτύπωσης, OFFSET, δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώνονται στην τσάντα και τα πιο σύνθετα θέματα που μπορεί να επιλέξει ο πελάτης για την προώθηση των πωλήσεων του.

Τα μεγέθη είναι συγκεκριμένα και είναι τα κάτωθι (πλάτος * πιέτα * ύψος):
ΜΕΓΕΘΗ ΧΑΡΤΙ ΧΕΡΑΚΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ EXTRAS ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
18+8Χ26
20+8Χ18
22+9Χ26
26+12Χ26
26+12Χ33
26+12Χ40
36+12Χ33
36+12Χ40
44+14X48
ΜΑΤ (UNCOATED)
ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ (COATED)
ΚΑΦΕ KRAFT
ΧΑΡΤΙΝΟ
ΣΤΡΙΦΤΟ
COTTON
ΚΟΡΔΟΝΙ
OFFSET CMYK
PANTONE
MAT ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
UV ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑ
ΠΑΤΟΣ
1.000 ΤΕΜΑΧΙΑ

ΧΑΡΤΙΑ

Το χαρτί αυτό έχει δύο διαφορετικές πλευρές, μία γυαλιστερή (στιλπνή) επιφάνεια η οποία έχει ειδική επίστρωση και μία ματ (βελούδινη) πλευρά όπως τα Μπριστόλ (Kraft) χαρτιά.
  • Το εκτυπωτικό αποτέλεσμα, όταν τυπώνεται από την γυαλιστερή πλευρά πάντοτε με τη χρήση βερνικιού, είναι εντυπωσιακό και τα χρώματα αναδεικνύονται.
  • Όταν τυπώνεται από τη ματ πλευρά, η απόδοση των χρωμάτων δεν είναι το ίδιο έντονη και οι χρωματισμοί είναι πιο άτονοι
Copyright © 2017 Unibag | All rights reserved
Created by Web Intelligence